Vloeronderhoud

Tapijtvloer

Als wij vloerbedekking schoonmaken kunt u weer lange tijd vooruit. Vakmensen, apparatuur en schoonmaakmiddelen voor grondig tapijt reinigen.

Betonvloer

Vuile betonvloeren in garages en magazijnen zien er lelijk uit en kunnen gevaarlijk zijn. Schoonmaken door onze vakmensen is de oplossing.

Tegelvloer

Het grondig schoonmaken en impregneren van vloertegels en wandtegels is een vak apart. Werk voor de specialisten van SchoneVloeren.nl dus.

Houten vloer

Vakmensen met de juiste ervaring, apparatuur en polish voor het schoonmaken en onderhouden van houten vloeren.

Stoelen / Meubels

Veilig meubels schoonmaken. Vakkundige reiniging van bankstel, stoelen en kantoormeubilair zoals bureaustoelen in heel Noord-Holland.

Linoleum vloer

Voer vloeren van linoleum en marmoleum is onderhoud belangrijk. Wij brengen ook een beschermlaag aan op Forbo en andere merken linoleum.

Grindvloer

Voer vloeren van linoleum en marmoleum is onderhoud belangrijk. Wij brengen ook een beschermlaag aan op Forbo en andere merken linoleum.

Natuurstenen vloer

Specialisten in het professioneel polijsten van marmer vloeren. Door het kristaliseren krijgt het natuursteen weer zijn oorspronkelijke glans.

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden