Tegelvloer

Diep reinigen van tegelvloeren

Tegelvloeren worden veel gebruikt in keukens en sanitair (douches en toiletten). In de voegen van tegelvloeren hecht zich gemakkelijk vuil, kalkafzetting, urinesteen, zeepresten en (huid)vetten. Om deze ruimten weer toonbaar en hygiënisch schoon te krijgen heeft u de vakmensen van SchoneVloeren.nl nodig. Door diep te reinigen zorgen wij ervoor dat tegelvloeren weer representatief zijn, dat bacteriën worden gedood en dat de vloer desgewenst wordt geïmpregneerd, zodat deze tijdens de reguliere schoonmaak gemakkelijker te onderhouden zal zijn.

Schoonmaken vloertegels en wandtegels

Vloertegels en wandtegels kenmerken zich door een enorme verscheidenheid aan kleuren en materialen. Vaak wordt geglazuurde of ongeglazuurde keramiek toegepast. Natuurlijk maakt u dat regelmatig schoon of laat u dat doen door een all-round schoonmaakbedrijf. Diep reinigen van tegelvloeren is echter een vak apart. Werk voor specialisten dus. Zodat uw tegels weer gaan stralen. En, zoals gezegd, voorkomen is beter dan genezen. Impregneren kan helpen de tegels voor langere tijd te laten stralen. Het schoonmaken van vloertegels en wandtegels kan dan snel en gemakkelijk.

Tegelvloeren reinigen in heel Noord-Holland

Wij komen graag naar u toe voor het diep reinigen van tegelvloeren bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden