Tapijt

Vloerbedekking schoonmaken met tapijtreiniger

De vloerbedekking heeft naast het bieden van comfort en een bijdrage leveren aan een aangename akoestiek en warmte, ook een representatieve functie. Bovendien slijt schoon tapijt veel minder snel dan vervuild tapijt. Als onze vakmensen met een professionele tapijtreiniger en milieuvriendelijke, veilige schoonmaakmiddelen uw vloerbedekking grondig schoonmaken, kunt u weer lange tijd vooruit. Wij gebruiken weinig water en verplaatsen de meubels. Uw tapijt is binnen 1 uur droog!

Aanbrengen beschermlaag op tapijt

Onze beschermlaag heeft een basis van unieke polymeren, wat zorgt voor een transparant beschermlaagje om de tapijtvezel, maar veel belangrijker, het dicht de poriën van de vezel af. Hierdoor kan vuil zich niet aan de vezel vasthechten en wordt het dagelijkse stofzuigen vele malen effectiever. Het tapijt wordt minder snel vuil en is door ons bij een onderhoudsbeurt beter, sneller en voordeliger te reinigen.

Speciale behandeling van vloerbedekking

Onze vakmensen voeren in heel Noord-Holland werkzaamheden uit om vloerbedekking te reinigen bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden