Stoelen / Meubels

Vakkundig reinigen van meubels

Uw prachtige bankstel wordt ontsierd door in het oog springende vlekken. Uw bureaustoelen zijn nog niet aan vervanging toe, maar de bekleding is smoezelig, terwijl een vernieuwing van kantoormeubilair of de stoffering behoorlijk prijzig is. In deze en andere gevallen biedt SchoneVloeren.nl dé oplossing. Het vakkundig reinigen van meubels maakt vervanging namelijk vaak onnodig. Door regelmatig schoonmaken gaat uw dure investering jaren langer mee.

Schoonmaken van kantoormeubilair

SchoneVloeren.nl reinigt uw gestoffeerde meubels intensief met behulp van koolzuur. Hierbij drukken vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. Dat is een uiterst veilige methode voor het schoonmaken van uw bank, stoelen en kantoormeubilair zoals bureaustoelen. Bovendien drogen ze relatief snel. Zo voorkomt u dat stofmijt, meeldauw en andere bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Deze organismen houden namelijk van een vochtige omgeving. SchoneVloeren.nl verbetert uw binnenmilieu!

Bankstel en stoelen reinigen in heel Noord-Holland

Wij komen graag langs voor het reinigen van bankstel, stoelen en andere meubels bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden