Scholen

Reinigen van vloeren in scholen

Aan vloeren van scholen worden specifieke eisen gesteld. Dat geldt ook voor het onderhoud ervan: reinigen en het voorzien van een nieuwe toplaag kan alleen in weken dat er geen les wordt gegeven. Onze vakmensen zorgen ervoor dat vloertegels, linoleum, vloeren in gymzalen en vloerbedekking weer helemaal schoon zijn en fris ruiken op het moment dat de schoolvakanties voorbij zijn. Klaar voor een glanzende nieuwe periode!

Schoonmaken met middelen die het milieu niet belasten

Ook onze kinderen en kleinkinderen moeten van de wereld kunnen genieten. Wij doen ons werk daarom met respect voor de omgeving. Zoals schoonmaken met middelen die het milieu niet belasten. En dat hoeft helemaal niet ten koste te gaan van de kwaliteit, integendeel. Bovendien gebruiken onze vakmensen weinig water, gebruiken wij schoonmaakmiddelen met een neutrale geur en laten wij geen residu achter dat weer vuil aantrekt.

Soorten vloeren in scholen

Lees voor schoonmaak en onderhoud van vloeren in scholen verder bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden