Particulieren

Vloerbedekking en meubels in huis weer schoon en fris

Ergert u zich aan vuile vloeren of aan stoffige meubels, en stoort u zich aan vieze geurtjes in uw huis? De vakmensen van Schonevloeren.nl kunnen uw ergernissen wegnemen, vloerbedekking en meubels weer in topconditie brengen en halen tegelijkertijd hinderlijke geurtjes weg. Wij zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor tapijt, harde vloeren, marmer en vloerkleden. Na ons bezoek is uw huis weer schoon en fris!

Koolzuurmethode voor vlekken verwijderen en tapijt reinigen zonder stoomreiniger

Professioneel tapijt reinigen is een vak apart. Voor optimaal vlekken verwijderen zijn ervaring nodig en de juiste apparatuur en schoonmaakmiddelen. Onze vakmensen doen dat werk dagelijks. Zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen wij uit tapijt, vloerkleden, harde vloeren en marmer. Daarvoor hebben wij geen stoomreiniger nodig. Het reinigen op basis van de koolzuurmethode, zoals SchoneVloeren.nl doet, zorgt gegarandeerd voor de beste resultaten. Daar kunt u weer lange tijd mee vooruit!

Waarom een tapijtreiniger of stoomreiniger huren?

Waarom zou u een tapijtreiniger of stoomreiniger huren als wij het werk voor u grondig en effectief uitvoeren? Lees voor onderhoud en reinigen van vloerbedekking bij verder bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden