Over Schonevloeren.nl

Historie & visie

Sinds 1992 is SchoneVloeren.nl al actief en houdt het zich bezig met gespecialiseerd onderhoud van allerlei vloeren en stoffen meubels.

Ons team

Ton van Dam is als sinds 1992 gespecialiseerd in het behandelen van allerlei vloeren en stoffen meubels. Zijn collega Ellen van Dam doet alle administratieve werkzaamheden en is aanspreekpunt voor alle klanten.

Contact

Telefoon: 0251 - 320040
E-mail: info@schonevloeren.nl
Adres: Molenwerf 21 -k
1911 DB Uitgeest

Vacatures

Ook interesse in een leuke baan binnen schonevloeren.nl? Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Bekijk het overzicht van onze actuele vacatures.

Bekijk de actuele vacatures

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden