Natuursteen

Onderhoud en slijpen natuurstenen vloer

Marmer, Hardsteen en Travetin zijn veelvoorkomende steensoorten die in onze woon- en werkomgeving worden gebruikt. Dit zijn kalkhoudende steensoorten die een rijke uitstraling hebben, mits goed onderhouden. Voordat een natuurstenenvloer naar een bepaalde glans gepolijst kan worden, is het in sommige situaties noodzakelijk om de vloer eerst vlak te slijpen. Dat wordt gedaan met een slijpmachine en diamantsegmenten. Hiermee verwijderen wij duizenden kleine krasjes die de vloer plaatselijk dof maken.

Specialisten in professioneel polijsten van marmer vloeren

Als de vloer mooi vlak is kan er gestart worden met polijsten. Daarmee wordt bepaald hoeveel glans je de vloer geeft. Hoogglans vinden veel mensen mooi maar ook zijdeglans heeft zo zijn charme. Hoe hoger de glans hoe chiquer het staat! De term “gezoet” is een veel gehoorde term in de branche van natuursteen en wil eigenlijk zeggen, een matglanzend uiterlijk. De vakmensen van Schonevloeren.nl zijn specialisten in het professioneel polijsten van marmer vloeren.

Onderhoud en reinigen van de verschillende soorten natuursteen

Er bestaan veel verschillende soorten natuursteen. Afhankelijk van het type natuurstenen vloer zal het reinigen en onderhoud ervan op de gepaste wijze plaatsvinden.

Lees hier verder wanneer u een marmer, hardsteen, travertin of terrazzo vloer heeft.

Lees hier verder wanneer u een granieten, leisteen, keramiek of basalt vloer heeft.

Vakmensen voor slijpen en polijsten

Onze vakmensen zijn in Noord-Holland dagelijks bezig met slijpen van natuursteen en het polijsten van marmer vloeren bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden