Onderhoud marmer en hardstenen vloer

Marmeren, travertin of terrazzo vloer

Altijd glanzend en een lange levensduur: van veel natuurstenen vloeren kunt u jarenlang plezier hebben, als ze maar goed en periodiek worden onderhouden. Dat is precies waarin wij bij SchoneVloeren.nl zijn gespecialiseerd. Met de beste vakmensen, de beste apparaten en de beste schoonmaakmiddelen zorgen wij er voor dat uw marmer, hardstenen, travertin of terrazzo vloer in topconditie blijft.

Marmer en Belgisch, Chinees en blauw hardsteen

Hardstenen vloeren kenmerken zich door dezelfde eigenschappen als marmer. Dit materiaal laat zich uitstekend onderhouden, met een lange levensduur als gevolg. Er worden verschillende soorten onderscheiden, zoals Belgisch, Chinees en blauw hardsteen. Onze werkzaamheden richten zich onder meer op het slijpen en kristalliseren of zoeten van marmer vloeren. Dankzij het impregneren met producten die het milieu niet belasten, geven wij uw vloer water- en vuilafstotende eigenschappen. Daardoor behoudt de vloer zijn glans en kan er langere tijd worden volstaan met alleen het schoonmaken ervan.

Slijpen, kristalliseren en impregneren van marmer en hardsteen

Vakmensen voor slijpen, kristalliseren en impregneren. Wij onderhouden in heel Noord-Holland marmer en natuurstenen vloeren bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2020 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden