Linoleum

Schoonmaken linoleum vloeren

Vloeren van linoleum, ook wel marmoleum genoemd, worden in de fabriek voorzien van een beschermlaag. Deze beschermt echter alleen tegen het eerste beloop en voorkomt uitdroging van het product. Tenzij u alleen met schone sokken op de vloer loopt, moeten op linoleum vloeren periodiek een aantal lagen polymeer worden aangebracht. Dit zorgt voor een slijtvaste toplaag die beschadiging aan uw dure vloeren voorkomt. Deze toplaag maakt het dagelijks onderhoud, zoals stofzuigen en stofwissen, een stuk gemakkelijker.

Nieuwe beschermlaag Forbo linoleum en andere merken

Juist voor linoleum vloeren is schoonmaken en onderhoud van groot belang. Vloeren van linoleum of marmoleum dienen regelmatig voorzien te worden van een nieuwe beschermlaag. SchoneVloeren.nl heeft hier al 20 jaar ervaring in. Vooral wanneer uw vloer intensief gebruikt wordt, is het verstandig om
1 of 2 keer per jaar een nieuwe beschermlaag aan te brengen. Wij doen dat voor zowel Forbo limoleum als voor andere merken.

Ook schoonmaak en onderhoud van novilon en vinyl

Onze vakmensen zijn in Noord-Holland ook dagelijks bezig met schoonmaak en onderhoud van novilon vloeren en vinyl vloeren bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden