Industrie

Schoonmaak en onderhoud industrievloeren

In fabriekshallen en magazijnen werd vroeger een bezem gepakt voor de schoonmaak. Die tijd is voorbij. Bij moderne bedrijven dienen de vloeren in productieruimten minstens zo schoon te zijn als in kantoren. In datacenters en magazijnen van hoogwaardige industrie is de schoonmaak en onderhoud van industrievloeren onderdeel van het kwaliteitsproces. Voor kwaliteit zijn vakmensen nodig. De vakmensen van Schonevloeren.nl.

Reinigen van betonvloeren en PVC vloeren

Afhankelijk van het soort industrievloer kan worden afgesproken welk type en frequentie van schoonmaak en onderhoud optimale voortgang van de werkzaamheden garandeert. In veel datacenters ligt linoleum of marmoleum op de vloer. In productiecentra en magazijnen nemen wij bij de meeste bedrijven betonvloeren of PVC vloeren onder handen. Als allround en gespecialiseerd schoonmaakbedrijf levert Schonevloeren.nl vakmensen voor alle soorten industrievloeren.

Vloeronderhoud in datacenters en hoogwaardige industrie

Lees voor vloeronderhoud in datacenters en hoogwaardige industrie verder bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden