Houten vloeren

Het onderhouden van houten vloeren

Houten vloeren kunnen door  intensief gebruik krassen en deukjes oplopen. De beste oplossing is dan de vloer te renoveren. Door het hout te schuren en een mooie olie- of laklaag aan te brengen wordt de vloer weer als nieuw opgeleverd. Dit kan tegenwoordig ook met een kleur naar keuze! Vraag onze experts naar een uitstraling die bij u past!

Vakmensen voor gelakte en ongelakte vloeren

Houten vloeren die gelakt zijn kunnen de vakmensen van SchoneVloeren.nl gemakkelijk voor u reinigen en in de polish zetten. Hiermee wordt de glans gewaarborgd en zal vuil zich niet meer aan de vloer hechten. Ook ongelakte houten vloeren kunnen wij voor u schoonmaken. Wij reinigen voor u de vloer zonder deze te voorzien van een glanslaag, zodat de natuurlijke uitstraling bewaard blijft.

Houten vloer schoonmaken en onderhouden

Vaak zult u zelf uw houten vloer schoonmaken. Misschien laat u dat periodiek doen door een all-round schoonmaakbedrijf. Maar voor het ‘groot onderhoud’ zou u ook eens een beroep kunnen doen op onze vakmensen. Met de juiste ervaring, apparatuur en polish zorgen zij voor het beste resultaat. En onze werkzaamheden besparen u een hoop tijd en inspanning!

Onderhoud van houten vloeren in Noord-Holland

Wij komen graag langs voor het onderhouden van houten vloeren bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden