Hospitality

Vloeren in hotels, restaurants en cruiseschepen

Schone en frisse vloeren maken deel uit van de gastvrijheid en representativiteit. Dat geldt zeker in de horeca. Periodiek vloeronderhoud in hotels, restaurants en op cruiseschepen draagt bij aan tevreden gasten die graag weer terugkomen. Dat geldt ook voor ons. De vakmensen van Schonevloeren.nl doen hun werk grondig en met plezier. Het resultaat van hun inspanningen zijn dan ook direct zichtbaar. En u ziet het niet alleen, u ruikt het ook!

Reinigen van vloerbedekking en harde vloeren

Als er sprake is van hospitality, dan is er ook vaak sprake van meerdere soorten vloeren. Het reinigen van vloerbedekking en harde vloeren, zoals marmer, tegels en linoleum, vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Met de juiste kennis, ervaring, apparatuur en schoonmaakmiddelen brengen wij vloeren in hotels, restaurants en op cruiseschepen weer in nieuwstaat. Zodat de volgende gasten weer fris en gastvrij ontvangen kunnen worden.

Alles voor horecavloeren

Lees voor vloeronderhoud en tapijtreiniging van horecavloeren verder bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden