Historie

Historie

In 1992 is SchoneVloeren.nl van start gegaan als éénmansbedrijf, met als doelstelling zich te onderscheiden in de markt op kwaliteit, flexibiliteit en vakkennis. Maar als snel waren er zoveel opdrachtgevers dat er personeel moest worden aangetrokken. In de loop de jaren zijn veel reinigingsprocessen veranderd of aangepast, zoveel nieuwe vloeren bedacht (zoals tapijt van papier!), producten, machines en materialen geoptimaliseerd, dat er van het bedrijf van 1992 weinig meer te zien is. Maar één ding is gebleven: SchoneVloeren.nl onderscheidt zich nog altijd door kwaliteit voorop te stellen, flexibel om te gaan met werktijden en precies te weten wat wel en niet met vloeren gedaan kan of moet worden!

Nu, 22 jaar later, werken er meer dan 15 mensen bij SchoneVloeren.nl. Mensen die goed opgeleid en gemotiveerd zijn en pas tevreden zijn als de klant dat is.

Visie

Uitblinken in het reinigen en onderhouden van vloeren, letterlijk en figuurlijk. Dankzij onze inspanningen wordt het regulier schoonmaken gemakkelijker en gaan vloeren langer mee. Hoe verschillend vloeren en gebouwen ook zijn, het resultaat is altijd schoon en fris. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening zorgt voor tevreden klanten. En tevreden klanten zorgen voor onze continuïteit.

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2020 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden