Grind

Grindtapijt na reinigen weer als nieuw

Grindtapijt heeft een mooie chique aanblik en blijft lang schoon, de vloer neemt niet snel vuil op. Maar ook deze vloer wordt na een aantal jaren toch wat donkerder en verliest voor een deel haar glans. Dan wordt het tijd voor een dieptereiniging. Dat kunt u wel aan de vakmensen van Schonevloeren.nl overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw grindtapijt er na het reinigen weer als nieuw uitziet. Licht en glanzend als op de eerste dag!

Onderhoud en schoonmaken van grindvloeren

Wat willen we wel en wat willen we voorkomen? De vloer moet prachtig schoon worden met zo weinig mogelijk restvocht in de vloer. Bovendien mogen de vloer noch de meubelen op de vloer door het reinigen beschadigen. Door het gebruik van speciale zachte borstels en een afgesloten spoelsysteem wordt de vloer schoon en bijna droog opgeleverd. De vloer is meestal direct weer klaar voor gebruik. Dankzij het professionele onderhoud en schoonmaken door onze vakmensen kunnen grindvloeren weer lange tijd vooruit.

Grindtapijt en siergrind in huis en bedrijf

Onze vakmensen reinigen in Noord-Holland dagelijks grindtapijt en siergrind bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden