Harde vloeren

Graniet, leisteen, keramiek en basalt

Sommige harde vloeren bestaan uit materiaal dat de mogelijkheden voor onderhoud beperkt. Zo laten graniet, leisteen, kwartsiet, keramiek en basalt zich prima reinigen en impregneren. Andere handelingen, zoals slijpen en kristalliseren, zijn op dit type vloer niet mogelijk. Polijsten kan wel, behalve op een leisteen vloer.

Natuursteen reinigen, polijsten en impregneren

Naast het dagelijks schoonmaken van harde vloeren helpen periodiek onderhoud, zoals reinigen en impregneren, een graniet, keramiek of basalt vloer in goede conditie te houden. Het onderhoud zorgt ervoor dat de vloer weer gaat stralen, een frisse indruk maakt en een langere levensduur zal hebben. De vakmensen van SchoneVloeren.nl hebben als geen ander ervaring in het reinigen, polijsten en impregneren. Wij zijn u graag van dienst!

Reinigen graniet, leisteen, kwartsiet, keramiek en basalt

Onze vakmensen voeren in heel Noord-Holland werkzaamheden uit om graniet, leisteen, kwartsiet, keramiek en basalt te reinigen bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2020 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden