Gezondheidszorg

Schone vloeren in de gezondheidszorg

Nergens anders is een schone omgeving zo belangrijk als in de gezondheidszorg. Vuil op de vloer is altijd onhygiënisch, maar kan op ziekenhuisvloeren zelfs de basis zijn voor infecties of andere complicaties. Regelmatig grondig reinigen met natuurlijke middelen gaat verder dan de snelle dweil van een schoonmaakbedrijf. Wij zorgen voor kraakheldere vloeren in ziekenhuizen en praktijken voor (tand)artsen en fysiotherapie.

Ziekenhuisvloeren van tegels en linoleum

Behalve in de kantoren ligt er op ziekenhuisvloeren zelden tapijt. Meestal worden tegels en linoleum gebruikt. Soms ook natuursteen en PVC. Onze vakmensen zijn getraind om deze vloeren snel en adequaat terug te brengen in de hygiënische staat die past bij de gezondheidszorg. Waar nodig voorzien wij het linoleum of marmoleum van een aantal lagen polymeer. Deze toplaag maakt het dagelijks onderhoud met de snelle dweil een stuk gemakkelijker en voorkomt slijtage aan de vloer.

Soorten vloeren in de gezondheidszorg

Lees voor schoonmaak en onderhoud van vloeren in de gezondheidszorg verder bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden