Betonvloeren

Schoonmaken van betonvloeren

Betonvloeren komen voor in garages en magazijnen van warenhuizen, supermarkten, groothandels etc. Een omgeving waar ongelukjes of lekkage vaker en omvangrijker voorkomen dan thuis of op kantoor. Onbehandelde betonvloeren worden snel vuil en schoonmaken is een hele klus. Wij van SchoneVloeren.nl kunnen deze vloeren voor u reinigen en impregneren, zodat er niet opnieuw vuil in de vloer zal trekken.

Vlekken verwijderen uit betonvloeren

Juist omdat betonvloeren vaak licht van kleur zijn, vallen vlekken extra op. Restanten van vloeistof, olievlekken en bruine vlekken na lekkage doen afbreuk aan de uitstraling van garage of magazijn. Tijdens het lopen ‘plakt’ u aan de vloer en soms is er vanwege gladheid zelfs sprake van een gevaarlijke situatie op de werkvloer. Vlekken verwijderen uit betonvloeren is voor onze vakmensen dagelijks werk. Als zij klaar zijn, is uw vloer weer schoon, veilig en representatief!

Betonvloeren schoonmaken in heel Noord-Holland

Wij komen graag naar u toe voor het schoonmaken van betonvloeren bij:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2019 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden