Vloeren schoonmaakbedrijf Alkmaar

Tapijt, marmer, natuursteen en vloerbedekking

Met ruim 100.000 inwoners, 399 rijksmonumenten, honderden kantoren in de Boekelemeer en in de binnenstad, tientallen scholen en grote bedrijven langs het Noordhollands Kanaal beschikt Alkmaar over een enorme oppervlakte aan vloeren. Die worden dagelijks schoon gehouden door de eigenaren van de woningen of door een allround schoonmaakbedrijf dat regelmatig langskomt. Maar om vloeren representatief, veilig en in een goede conditie te houden en te laten stralen is meer nodig: periodiek grondig onderhoud.

Professioneel tapijt reinigen Alkmaar

Een van onze belangrijkste activiteiten is professioneel tapijt reinigen. Dat doen wij, als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor vloeren, altijd grondig. Dankzij onze werkzaamheden krijgt de vloerbedekking weer een frisse uitstraling. Vlekken en vieze geurtjes zijn verdwenen en het tapijt krijgt zijn oorspronkelijke kleur weer terug. In Alkmaar werken wij voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Onderhoud marmer vloer Alkmaar

Hardstenen vloeren kunnen met het juiste onderhoud een leven lang mee. Het bekendste voorbeeld is de marmer vloer, soms ook marmeren vloer genoemd. Deze natuursteen komen wij tegen bij particulieren thuis, maar bijvoorbeeld ook in hotels en advocatenkantoren in Alkmaar. Ons onderhoud bestaat uit reinigen, slijpen, polijsten kristalliseren en impregneren. Aanbevolen wordt om dit met een bepaalde regelmaat te doen, zodat uw marmer vloer altijd glanst.

Natuursteen vloer reinigen Alkmaar

Travertin, Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen en terrazzo zijn in feite ook marmer. Voor deze soorten natuursteen vloer geldt hetzelfde als hierboven staat vermeld. In Alkmaar worden wij ook gevraagd voor het schoonmaken en onderhoud van graniet, leisteen, kwartsiet, keramiek en basalt. Reinigen van die vloeren kan wel, maar slijpen en kristalliseren beperkt zich tot de verschillende soorten marmer. Polijsten is voor alle natuursteen vloeren van toepassing, behalve leisteen.

Schoonmaken overige vloerbedekking Alkmaar

Naast onderhoud aan de eerder genoemde soorten vloeren komen wij dagelijks in Alkmaar voor het schoonmaken van andere soorten vloerbedekking. Denk aan beton in de industrie, tegels in het sanitair en houten vloeren in grachtenpanden. Wat onze specialisten ook doen, ze doen het altijd grondig. Met de juiste kennis, de beste machines en met schoonmaakmiddelen die het milieu niet belasten. Woont u in Alkmaar of bent u daar gevestigd en wilt u ook een schone, frisse en representatieve vloer? Neem dan contact op met SchoneVloeren.nl!

Vloeren Alkmaar

Wij reinigen, onderhouden, slijpen, polijsten, kristalliseren en impregeneren in Alkmaar:

Waarom SchoneVloeren.nl
  • Kennis en specialisatie
  • Betrouwbare dienstverlening
  • Garant voor kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
Wij laten uw vloer weer stralen

De specialisten van SchoneVloeren.nl reinigen vloerbedekking en onderhouden harde vloeren. Wij laten uw vloer weer stralen!

Voor meer informatie

Telefoon: 0251-320040
E-mail: info@schonevloeren.nl

Vraag offerte aan
Foto's en video's
Als onze vakmensen zich over vloeren buigen, dan doen zij dat grondig. De projecten waar wij vaak al vele jaren schoonmaken, bewijzen dat. Daar zijn wij trots op en daarom geven wij u graag een impressie.
Hoe schoon is jouw vloer

Heeft u ook een vuile vloer die u met geen mogelijkheid meer schoon krijgt? Wij durven uw vloer aan te pakken. Doe dan nu mee met de Facebook-actie! Upload een foto van uw vuile vloer en win!

SchoneVloeren.nl werkt mileubewust

Wanneer wij vloeren schoonmaken, houden wij altijd rekening met het milieu. SchoneVloeren.nl werkt duurzaam en gebruikt alleen middelen die het milieu niet belasten.

Voor meer informatie of een offerte aanvraag
kunt u bellen met: 0251-320040

Wij werken voor opdrachtgevers in:
Copyright © 2020 SchoneVloeren.nl - alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden